22 Νοε 2006

Για αυτούς που υπόσχονται... και πραγματοποιούν!

Και να που μέσα σ’ όλα η «παράταξη των φοιτητών», η «πρώτη και καλύτερη», ναι, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αποφάσισε να αναρτήσει ανακοίνωση για τις επιτυχίες της! Μας είπε λοιπόν ότι από το Μάρτιο του 2007 οι επί πτυχίω φοιτητές θα μπορούν να εξεταστούν σε ορισμένα μαθήματα καθώς επίσης όλοι οι φοιτητές θα έχουν δικαίωμα να εξετάζονται σε οποιοδήποτε μάθημα οποιουδήποτε εξαμήνου σε όποια εξεταστική περίοδο επιθυμούν. Τα παραπάνω είναι γεγονός, οι αποφάσεις του Συλλόγου Φοιτητών που τα πρότειναν υπερψηφίστηκαν στη ΓΣ του τμήματος Γεωλογίας.

Από κάτω βάλανε όμως ξανά την τρομερή υπογραφή: «Σας το υποσχεθήκαμε… το πραγματοποιήσαμε».

Για να δούμε λοιπόν συνάδελφοι πώς η ΔΑΠ «πραγματοποιεί»…

Στη Γενική Συνέλευση τμήματος ο Σύλλογος Φοιτητών έχει 18 εκπροσώπους. Όταν οι εκπρόσωποι είναι παρόντες οι αποφάσεις του Συλλόγου παίρνουν εκεί 18 ψήφους δηλαδή από τους ίδιους τους φοιτητές. Με βάση το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών του Απρίλη, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει 8 εκπροσώπους στη Συνέλευση. Από αυτούς εκεί ήταν μόνο οι 3! Δηλαδή στερώντας 5(!) ψήφους από την υπεράσπιση των φοιτητικών διεκδικήσεων μπορούν και πραγματοποιούν!

Λοιπόν συνάδελφοι ΔΑΠίτες. Κατανοούμε τις μεγάλες θυσίες που κάνετε για το Σύλλογο. Κατανοούμε ότι πραγματικά προσπαθείτε για την υλοποίηση των αποφάσεών του. Καθένας γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι πρωί στη Γενική Συνέλευση Τμήματος όταν η ιδεολογία σου είναι «κάθε μέρα κι άλλο πάρτυ». Αφού όμως δεν μπορείτε να τα συνδιάσετε όλα μαζί, καλύτερα να μην μας κοροιδεύετε. Εντάξει, για να είμαστε και καλοί μαζί σας, του χρόνου δε θα έχετε τόσους πολλούς εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση του τμήματος. Μονάχα βοηθήστε λιγάκι κι εσείς, μην έρχεστε την άνοιξη και ζητάτε από τους φοιτητές να σας ψηφίσουν…

Άκου ΔΑΠ…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: