31 Οκτ 2007

Ανταπόκριση από τη Γενική Συνέλευση

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Γεωλογικού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Οκτώβρη 2007, οι συνάδελφοί μας, συμφοιτητές μας με τις ίδιες ανάγκες, ψήφισαν το πλαίσιο του αγώνα που πρότεινε στη Συνέλευση η Πανσπουδαστική Κ.Σ. Γεωλογικού, δίνοντας στο Σύλλογό μας την ώθηση να προχωρήσει αγωνιστικά, με προωθημένα αιτήματα για τη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή καθώς και για την οργάνωση και ανάπτυξη των αγώνων μας αλλά και του ίδιου του φοιτητικού κινήματος.

Με πλούσια επιχειρηματολογία, οι ομιλητές αλλά και κάθε μέλος της Πανσπουδαστικής που βρισκόταν στη σχολή πριν, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά και στη συνέχεια, ανέδειξαν τις προτάσεις των πραγματικών μας αναγκών. Πλούσια ήταν και η αντιπαράθεση πάνω σε ζητήματα όπως η συμπόρευση με το ταξικό εργατικό κίνημα, η ανασυγκρότηση της ΕΦΕΕ και οργάνωση του φοιτητικού κινήματος, η δράση της κάθε παράταξης μέσα στο κίνημα.

Η Πανσπουδαστική Κ.Σ. Γεωλογικού καλεί όλους τους φοιτητές του Συλλόγου μας να αποδείξουμε πως ξέρουμε όχι μόνο να παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις αλλά και να τις παλεύουμε στην πράξη, διεκδικώντας τις ανάγκες μας, μακριά από τον αποπροσανατολισμό και τη μοιρολατρία.

Την απόφαση του Συλλόγου μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: