18 Ιουλ 2006

Καλές διακοπές και το Σεπτέμβρη εξεταστική... 2 ομάδων θεμάτων!

Περάσαμε και τα μισά του Ιούλη και η ΠΚΣ Γεωλογικού ακόμα και αυτές τις προχωρημένες καλοκαιρινές μέρες συνέχιζε να βρίσκεται δίπλα στα συμφέροντα των φοιτητών. Μετά την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών, τη Δευτέρα 17 Ιούλη, βρεθήκαμε ξανά στο χώρο της σχολής για να έλθουμε σε επαφή με τον πρόεδρο του τμήματος ώστε να γίνει συζήτηση πάνω στις προτάσεις μας και να πιέσουμε στην κατεύθυνση της υλοποίησής τους. Δυστυχώς στη σχολή ήταν μόνο οι τοίχοι και τα έπιπλα κι έτσι δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κάποια άκρη.
Ο καιρός πιέζει όμως και πλέον λίγες μέρες απουσίας είναι κάτι πολύ περισσότερο από αναγκαίες. Η ΠΚΣ θα βρίσκεται ξανά μαζί με όλους τους φοιτητές στο μετερίζι του αγώνα από 6 Αυγούστου και ακόμα και την ύστατη ώρα, μέσα στο Σύλλογο Φοιτητών και το τμήμα, θα παλεύει για όσα έχουν ανάγκη οι φοιτητές.
Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή θα επιστρέψουμε στα αμφιθέατρα το Σεπτέμβρη, κάνονtας επιλογή θεμάτων (με το χασαπομάχαιρο ή με τη λαιμητόμο;;;) για την εξεταστική, το πρόγραμμα της οποίας παραμένει το ίδιο με αυτό που έχει δοθεί από την αρχή του περσινού έτους.
Καλή ξεκούραση, καλή προετοιμασία και... πάντα στις επάλξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: