27 Μαΐ 2007

Το forum της ΠΚΣ Γεωλογικού σε νέα σελίδα

Στις 11 του Απρίλη του 2007, η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας Γεωλογικού, δημιούργησε μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση, δηλαδή ένα forum για να καταλαβαινόμαστε, όπου ο κάθε φοιτητής του τμήματός μας, θα μπορούσε να την επισκεφτεί, να παραθέσει τις απόψεις του σε διάφορα ζητήματα και να διαβάσει και τις απόψεις άλλων συμφοιτητών μας. Ήταν ένα θετικό βήμα στη δημιουργία ενός χώρου πολιτικής ζύμωσης και αντιπαράθεσης απόψεων. Δυστυχώς στις 25 του Μάη το forumhost.gr, ο server που φιλοξενούσε το forum σταμάτησε για λόγω τον οποίο δεν γνωρίζουμε να λειτουργεί κι έτσι χάθηκε μια για πάντα αυτή η πρώτη προσπάθεια.

Όμως τίποτα δεν παει χαμένο. Το forum της ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ξαναφτιάχτηκε στις 26 Μάη του 2007 και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, στη σελίδα: pksgeology.forumotion.com. Προφανώς, όπως γίνεται σε κάθε ανακαίνιση, αναγκαστική είτε όχι, το νέο είναι καλύτερο απ' το προηγούμενο. Χρησιμοποιώντας και τα όσα γνωρίζαμε από τη γνώμη που εξέφρασε ο καθένας για τη μορφή του forum φτιάξαμε ένα καινούργιο καλύτερο και σε μορφή και σε περιεχόμενο. Με εμφανή καινοτομία την εισαγωγή του chatbox όπου μπορεί να γίνεται ζωντανή συζήτηση, αλλά και με καλύτερη γενική λειτουργία, το καινούργιο φόρουμ σαφώς υπερέχει.

Αυτό που περιμένει είναι να ξαναγεμίσει με τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τις φοιτητικές συζητήσεις που έκαναν και το πρώτο (ας το λέμε πειραματικό) να είναι χώρος που κάθε φοιτητής έχει λόγο να εξερευνήσει.

Καλή επιτυχία λοιπόν, κάθε εμπόδιο για καλό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: